Om oss
Vi är ett ungt bolag med lång erfarenhet. Vårt bolag ägs och drivs av oss, Ann och Henrik, vi är båda  ambulans-sjuksköterskor med tillsammans närmare 20 års erfarenhet av akutsjukvård. Vårt mål är att få Er att känna Er trygga att agera och omhänderta olycksfall och  sjukdom i er vardagsmiljö, på arbetet såväl som på fritiden.


Vi tror på att kunskap räddar liv och därför anpassar vi våra kurser efter  era önskemål och er målgrupp, som kan vara såväl barn, ungdomar eller vuxna,  idrottledare  och idrottsutövare, anställda eller arbetsgivare i större eller mindre företag eller organisationer. 


Kvalitet går före kvantitet:


  • Vi anpassar antalet instruktörer till varje kurs så att varje deltagare kan erbjudas individuell coaching och stöttning för att nå framgång och få mesta möjliga lärdom från varje kurstillfälle.


  • Vi bygger våra kurser på forskningsbaserad kunskap, vetenskaplig litteratur samt beprövad erfarenhet.


  • Vi anser att man skall öva där man verkar för att ha bästa kunskap och handlingsberedskap vid akuta situationer. Därför kommer vi gärna till Er vardagsmiljö och utbildar på t.ex. arbetsplatsen, hemmet eller fritidsaktiviteten.


Ann & Henrik

Jag är verksam ambulanssjuksköterska sedan 2006. På min arbetsplats är jag HLR-instruktör och har även verkat som detta vid  Polisutbildningen i Växjö.


Tillsammans med Henrik driver jag Sjukvårdsbolaget - Utbildningar AB. Min vision är att när Du utbildats hos oss, då skall Du känna Dig trygg i och våga använda Dina kunskaper vid akuta händelser, annars har vi som instruktörer misslyckats!


Hoppas vi ses!

/Ann

Jag heter Henrik Berglund, är ambulanssjuksköterska med över 15 års erfarenhet från ambulansyrket. Sedan 2015 arbetar jag heltid med att föreläsa akutsjukvård vid Linnéuniversitet i Växjö med huvudsaklig  inriktning mot Polisutbildningen. Allt från basal HLR till akut sjukdom, trauma och första hjälpen anpassad till prehospital verksamhet. 


Sjukvårdsbolaget - Utbildningar AB delar jag med min sambo Ann. Jag vill trygga er  verksamhet och ge er styrka att våga agera när olyckan är framme.


Väl mött!

/Henke